FONTOS Lélegeztetőgépre kerülhet a magyar modell – egyetlen mondat leplezte le az EU tervét
 
Előfizetői tartalom

Sorra épülnek az akkumulátorgyárak, de lesz rá elég szakember?

Portfolio
Debrecen mellett már Nyíregyházán is akkumulátorgyár megépítése van tervben. A Kelet-Magyarországot érintő fejlesztésekhez azonban magas színvonalú logisztikai munkaerő megléte is szükséges. Ennek érdekében a Nyírség fővárosában a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) kellő érdeklődés esetén Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzést indít személyes oktatás formájában.

Évente több száz Felsőfokú Logisztikai Menedzsert képez a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE). A több évtizedes hagyományokkal rendelkező képzés ráadásul személyes oktatás formájában hamarosan Nyíregyházán is elindulhat. „Az akkumulátorgyárak működéséhez elengedhetetlen a magas színvonalú logisztikai ismeretek megléte. Példaként csupán, az alapanyagokat a gyártási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés