Előfizetői tartalom

Felrobbantotta egy kistelepülés lakáspiacát a kelet-magyarországi sikersztori

Bár a kelet-magyarországi beruházások kapcsán a legtöbbünknek Debrecen jut először eszébe, több olyan város is van a térségben, amely az utóbbi években sokat profitált az oda érkező működőtőkéből. Tiszaújvárosban például az utóbbi években annyi vendégmunkás fordult meg, hogy sokkal jobban megérte ott lakásba fektetni, mint a nagyobb egyetemvárosokban. Miskolcon és Nyíregyházán pedig bár alacsonyabbak a lakásárak mint Debrecenben, hozamok tekintetében mindkét város versenyképes. Hogy mi történik ezen települések lakáspiacain, arról ezúttal is helyi szakértőket kérdeztünk.

A vidéki Magyarország lakáspiacán haladva ezúttal az északkeleti országrészt vizsgáltuk meg, kiemelve Nyíregyháza, Miskolc és a kisebb lakosságszámú Tiszaújváros piacát. A korábbiakhoz hasonlóan most is a különböző ipari és infrastrukturális beruházások lakáspiacra gyakorolt hatásaira voltunk kíváncsiak. Nézzük, hogy látják a helyben dolgozó értékesítők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés