Előfizetői tartalom

Közel 7 milliárd forintos befektetést kapott egy magyar-amerikai startup

Portfolio
Jelentős, mintegy 6,7 milliárd forintos tőkebefektetést szerezett meg egy magyar-amerikai cég. Az infrastrukturális beruházások területén megoldásokat nyújtó Transcend Software Inc. (Transcend) bejelentette, hogy lezárta az úgynevezett Series B befektetési körét az Autodesk Inc. részvételével. A startup ezzel 20 millió dollár tőkéhez jutott - tájékoztatta a Portfolio-t a Vespucci Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., - melyek alapja ebben a befektetési körben exitet realizált.

Hatalmas összegű tőkebefektetéshez jutott a magyar-amerikai Transcend nevű cég. Az infrastrukturális beruházások területén megoldásokat nyújtó vállalat tervezőszoftvere, a Transcend Design Generator (TDG) teljesen automatizálja a kritikus infrastrukturális eszközök tervezését, lehetővé téve a közműszolgáltatók számára, hogy csökkentsék a tervezési költségeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés