Előfizetői tartalom

Teljesen lezárják a Nyugati pályaudvar aluljáró szintjét - Felújítási munkák miatt

Portfolio
A keresztaluljáró és a peronlift cseréjéhez tartozó munkálatokkal folytatódott augusztusban a Nyugati pályaudvar felújítása, szeptember 4-től pedig teljes lezárás mellett zajlik a kivitelezés. Az 1-9. vágányokat a Ceglédi váróval, azaz a 14-17. vágányokkal összekötő keresztaluljárót várhatóan jövő év elejéig nem használhatják az utasok. Ez idő alatt a kijelölt kerülő útvonalakon lehet közlekedni - írja a MÁV Csoport.

Az augusztusban megkezdett próbafeltárások sikeresen lezárultak, ezt követően kezdődnek meg a nagyobb volumenű kivitelezési munkák is az aluljáróban. Szeptember 4-től teljesen lezárják a WestEnd felőli (1-9.) vágányokat a Ceglédi váróval, azaz a 14-17. vágányokkal összekötő keresztaluljárót. A lezárás ideje alatt a vágányokat a felszínen, a csarnokon át lehet megközelíteni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés