Előfizetői tartalom

Erre a fejlesztésre várt fél Kelet-Magyarország

Portfolio
Kiírták a közbeszerzést a Szatmárnémeti felé épülő M49 gyorsforgalmi út második ütemére - írja az Európai Közbeszerzési Értesítő alapján a Magyar Építők. A 17,6 km hosszú, 2x2 forgalmi sávos autóút Ököritófülpös és Csenger (országhatár) között valósul meg. A nyertes ajánlattevőnek az útszakaszhoz kapcsolódó Kocsord üzemmérnökség tervezése is a feladata.

A fejlesztés a második üteme az M3-as autópálya és a Szatmárnémeti melletti határátkelőhely között épülő négysávos útnak. Az első ütemnél már javában zajlik a munka, ami az M3-as autópálya - Ököritófülpös közötti 28,15 km-es szakaszt jelenti. Ott a munka során 4 különszintű csomópontot, 22 hídműtárgyat, valamint egy komplex és egy egyszerű pihenőhelyet alakítanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés