Előfizetői tartalom

Újabb ipari-logisztikai csarnokot adott át az Infogroup

Portfolio
Újabb ipari-logisztikai csarnokot adott át Infogroup. A cég néhány hónappal ezelőtt fejezett be egy 19 ezer négyzetméteres csarnokot Miskolcon, most pedig a Kecskemét déli ipari zónájában, a Daimler gyár közvetlen közelében található IGPark Kecskemét dél első üteme készült el, melynek alapterülete 21 ezer négyzetméter.

A most átadott csarnok az IGPark Kecskemét dél projekt első üteme, amely 21 ezer négyzetméter ipari-logisztikai tevékenységre alkalmas területet foglal magában, de a második ütem sem várat sokat magára: az Infogroup már megkezdte a projekt fizikai előkészítését. A jelenlegi épületet a cég spekulatívan fejlesztette, míg a második ütem build-to-suit keretek között valósul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés