Előfizetői tartalom

Új egyetemi épületet adtak át Budapesten

Portfolio
Átadták a Budapesti Gazdasági Egyetem UniZone nevű, kétszintes, multifunkcionális hallgatói centrumát Zuglóban. Az új épületben egyetemi könyvtár, sport- és közösségi terek, tanulóboxok, kutatószobák, konferenciatér, étterem, terasz és büfé is helyet kapott. Az épület fenntartható és akadálymentes, melynek rugalmasan variálható közösségi tereit a legújabb smart technológiákkal szerelték fel.

Ünnepélyes keretek között adták át a BGE zuglói kampuszán a 6,3 milliárd forint állami forrásból felépült UniZone-t, a BGE multifunkcionális hallgatói centrumát. A Gereben Marián Építészek Kft. nyertes tervpályázata alapján két év alatt megvalósított beruházással a BGE Buzogány utcai kampusza 2330 négyzetméternyi területtel gazdagodott. A rugalmasan, könnyen alakítható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés