Előfizetői tartalom

Ilyenek lesznek a jövő ingatlanjai

Portfolio
Az építőiparon belül az ipari ingatlanok tervezésében és kivitelezésben is fontos paradigmaváltás történt az elmúlt években, meghatározó trendként lépett fel az automatizálás, az energiahatékonyság mellett a környezetvédelem és az alternatív energiaforrások használata is. A VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója szerint a környezetbarát megoldások közül népszerűek lettek például a zöld tetők, emellett az energiapiacon kialakult bizonytalanság miatt jelentősen megnövekedett az érdeklődés a külső forrásoktól való függőség csökkentése iránt.

Folyamatosan nőnek az elvárások a  hatékony megoldások tekintetében, mind a tervezés, mind a beszerzés során, de a megvalósítás, a kivitelezés és a későbbi üzemeltetés folyamatainál is. A fenntarthatósági követelmények első számú prioritássá váltak, ez különösen jól látható a nagyvállalati ügyfeleknél, akik már közvetlenül beépítették az ESG tényezőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés