Előfizetői tartalom

Jelentősen átalakul a Nyugati tér közlekedése

Portfolio
Három új gyalogos-átkelőhellyel bővült a Nyugati tér, így már akadálymentesen, az aluljáró használata nélkül is körbejárható a tér és a forgalmas közlekedési csomópont. A fejlesztéssel közvetlen felszíni gyalogos-összeköttetést kapott a Váci út és a Bajcsy-Zsilinszky út, valamint a Teréz körút és a Szent István körút. A gyalogosátkelőkkel egyidőben kerékpáros-átvezetések is létesültek a Nyugati térnél - közölte a BKK.

Három helyen alakítottak ki jelzőlámpával védett gyalogátkelőhelyet a Nyugati tér különböző részei között, így hosszú idő után kényelmesen és biztonságosan átjárhatóvá vált a csomópont a Teréz körút és a Szent István körút között az északi és a déli oldalon, valamint a Váci út és a Bajcsy-Zsilinszky út között a Szent István körút felőli része...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés