Előfizetői tartalom

Nem, nem a Mol-székház a legmagasabb építmény Budapesten - De akkor mi az és hol található?

Portfolio
Ahogy nemrég írtunk róla, akár a 90 métert is elérheti az MBH új székházának magassága, amivel ez lenne Budapest második legmagasabb irodaépülete. Ha viszont az összes fővárosi építményt figyelembe vesszük, akkor ezzel a magassággal csak a kilencedik helyre férne fel. Vajon melyik lehet az a nyolc építmény Budapesten ami még ennél is magasabb? Az alábbi listán ezeket mutatjuk be.

Ha valakit megkérdezünk, hogy melyik ma Budapest legmagasabb épülete, akkor tavaly óta azonnal rávágja, hogy a Mol-székház. Ha viszont épület helyett építményt kérdezünk, akkor már jelentősen nagyobb lehet a bizonytalanság, hiszen ebbe már az adótornyok és a különböző anyagok tárolására használt tornyok is beletartoznak. Az építmények tehát két kategóriába sorolhatók....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés