mécses
Ingatlan

Elhunyt Szűcs Ferenc, a WING gazdasági és pénzügyi vezérigazgató-helyettese

Portfolio
Életének 55. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Szűcs Ferenc, a WING Zrt. gazdasági és pénzügyi vezérigazgató-helyettese.

Szűcs Ferenc Békéscsabán született, 1992-ben a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát, szakmai pályafutását pedig a Deloitte and Touche Kft.-nél kezdte főkönyvelőként, majd 1993-ban csatlakozott a Wallis csoporthoz, mint az ahhoz tartozó a Pannon GSM Értékesítési Kft. pénzügyi vezetője. A WING Zrt. 1999-es alapítása óta a vállalat gazdasági és pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. Nevéhez kötődik a WING csoport gazdasági működési rendszereinek létrehozása és teljes körű felügyelete, a holding struktúra kialakítása, a csoport pénzügyi, számviteli, kontrolling és IT rendszerének átfogó irányítása. Közreműködése révén a WING ez alatt az időszak alatt a régió vezető ingatlancsoportjává nőtte ki magát, Szűcs Ferenc pedig az ország egyik legelismertebb pénzügyi szakemberévé vált.

A közleményben kiemelik, hogy Szűcs Ferenc munkáját mindig elkötelezetten, nagy szakmai hozzáértéssel végezte, emellett rendkívül sokoldalú és népszerű személyiség volt. Mindvégig büszke maradt szülővárosára és gyökereire, ami mellett az évek során Tállyán is új otthonra lelt. Ismert műkedvelő és elismert műgyűjtő volt, aki az egyik legizgalmasabb magyar kortárs művészeti magángyűjteményt építette fel az elmúlt évtizedekben. Sokat jótékonykodott, számos alapítványon keresztül támogatta a beteg gyermekeket és a fiatal művészeket. Mindezek mellett Szűcs Ferenc a Tokaji borvidék és a gasztronómia nagy kedvelőjeként, Tállyán saját borászatot, Budapesten pedig a francia konyhára és a tokaji borkülönlegességekre épülő éttermet működtetett.

Címlapkép forrása: Getty Images

otp bankfiók belső és külső képek, logók
kipufogo0921
Egy német miniszter kiverte a biztosítékot - Vásárolt egy Teslát
autowallis_wallis_motor_pest_H95_2
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2023. október 17.
Budapest Economic Forum 2023
2023. november 9.
Gen Z Fest /Green
2023. szeptember 28.
Property Investment Forum 2023
2023. október 11.
Pécs - Új lendület a hazai vállalkozásoknak!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
LogiCube_Park_2023_03