Előfizetői tartalom

Így lett a logisztika a hazai ingatlanpiac sztárja - De meddig tart még a lendület?

Szinte elárasztották az országot az utóbbi években az ipari/logisztikai fejlesztések, így egyre többen teszik fel a kérdést, hogy meddig tarthat a covid sikerágazatának a szárnyalása. Tart még a kimagasló kereslet és az egyre növekvő kínálat? Hogyan alakulnak a bérleti díjak és az üresedés? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ a CBRE legfrissebb, The View című tanulmányának a segítségével, a piaci tapasztalatokról pedig egy, az ágazatban aktív fejlesztőt kérdeztünk.

Az idei második negyedév végén a teljes országos modern ipari/logisztikai állomány 4 814 000 négyzetmétert tett ki, melyből a fővárosban és környékén 3 306 740 négyzetméter található, míg a regionális hazai állomány 1 507 260 négyzetméter volt. A BRF legfrissebb jelentése rámutat, hogy az üresedési ráta nagyot emelkedett egy negyedév alatt, elérve a 8,6 százalékot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés