Előfizetői tartalom

Olyan változások jönnek, amik teljesen felforgatják a ma ismert ingatlanpiacot

Portfolio
Bár az ingatlanpiaci kilátások a legtöbb szektor esetében nem indokolják az optimizmust, a Bécsben megrendezett CEE Property Forum 2023 konferencia résztvevői mégis bizakodva tekintenek a jövőbe. Ingatlanbefektetések terén például a legtöbben nem várnak csökkenést az elmúlt 12 hónaphoz képest, jóllehet a mostani szintek eleve nagyon alacsonyak, így nem csoda, hogy a szakértők harmada a befektetési volumen növekedésére számít. De mik a várakozások az egyes szektorok szintjén? Nézzük, mennyire indokolt az optimizmus és mi az a folyamat, ami a jövőben gyökeresen fogja felforgatni a ma ismert ingatlanpiacot!

A befektetéseknél maradva egyetértés van abban, hogy továbbra is a logisztikai szektor felé áramlik a tőke, a megkérdezettek háromnegyede ezt a szektort nevezte meg a következő 12 hónap potenciálisan várható legnépszerűbb ágazatának, az irodát viszont szinte alig említették. Hogy ez Magyarországon is így van-e, arról a szeptember 28-i, budapesti Property Investment Forum...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái