Előfizetői tartalom

Mérhetetlen optimizmus uralkodik az északi szomszédunk ingatlanpiacán

Portfolio
Nagy fordulatot jelentett néhány évvel ezelőtt az ingatlanpiacon, hogy a logisztikai szegmens elkezdett felértékelődni az irodával szemben. A folyamat hátterével – covid, ellátási láncok problémái, home office - már sokat foglalkoztunk korábban, mostanában viszont, mintha a raktárpiacon is nagyobb lenne az óvatosság. Hogy valóban így van-e és mi jellemzi a régiós országok piacait, arról a CEE Property Forum 2023 konferencián, Bécsben beszélgettek a szakértők.

A logisztikai szektor egyik kulcsszavává vált az utóbbi években a nearshoring, vagyis az ellátási láncok lerövidítése és a beszállítók közelebb hozása az európai piacokhoz. A várakozások, miszerint ebből a kelet-közép-európai régió profitálhat, mostanra kezdenek beigazolódni, különösen Szlovákiában, ahol tavaly óta számos új cég jelent meg, így a bérlői aktivitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés