Előfizetői tartalom

George Clooney árulja olaszországi nyaralóját

Portfolio
A hírek szerint George Clooney színész 110 millió dollárért árulja a Comói-tónál lévő birtokát, amelyet 21 millió dollárért vásárolt - írja a Reuters. A 62 éves színész eredetileg 2002-ben vásárolta meg a Villa Oleandrát a Heinz családtól, majd később a szomszédos Villa Margheritát is megszerezte, a két ingatlant egy híddal összekötve. Clooney állítólag azért adja el a birtokot, hogy elkerülje a paparazzók állandó figyelmét.

George Clooney, a 62 éves színész állítólag eladja a Comói-tónál lévő birtokát, amelyet eredetileg 21 millió dollárért szerzett meg. Az ingatlan most elképesztő áron, 110 millió dollárért kerül a piacra. Clooney 2002-ben 12,5 millió dollárért vásárolta meg a Heinz családtól a 3000 négyzetméteres Villa Oleandrát. Két évvel később további 8,5 millió dollárért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés