Előfizetői tartalom

Nagy népszerűségnek örvendenek a 20 négyzetméter alatti minilakások

Portfolio
A megváltozott ingatlanpiaci körülmények között sem vesztettek népszerűségükből a csekély alapterülettel rendelkező, 10-20 négyzetméter közötti minilakások. Az akár befektetésnek, akár saját használatra, első lakásnak is ideális ingatlanok különlegességük miatt sokszor a nagyobb alapterületű, használt ingatlanok árszintjénél magasabban találnak tulajdonosra. A fővárosban 400 ezertől 1,7 millió forintig terjed az értük fizetett négyzetméterár. A vásárlásuk során azonban kiemelten fontos odafigyelni a részletekre a Duna House szakértői szerint.

„Zömében a fővárosban vásárolják őket, de országszerte, kitartóan tartják továbbra is keresettségüket a 20 négyzetméter alatti minilakások és házak. A megfizethetőségük és alacsony fenntartási költségük miatt változatlan népszerűségnek örvendő ingatlanok közel felét befektetési céllal vásárolják az ügyfelek, de sokan választják saját célra, első lakásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés