Előfizetői tartalom

Eladó a CEU által korábban bérelt Zrínyi utcai épület - Ennyiért cserélhet gazdát a komplexum

Portfolio
Több mint 2,1 milliárd forint értékű ingatlaneladásról döntött az V. kerületi önkormányzat – tudta meg az rtl.hu. Az érintett ingatlanok között szerepel például a CEU egykori, Zrínyi utcai bérleménye is, de egy Dorottya utcai bezárt posta, valamint egy Papnövelde utcai pince is eladósorba kerül. A CEU által korábban bérelt Zrínyi utcai épület hirdetési ára közelíti az 1,9 milliárd forintot.

Az V. kerületi önkormányzat képviselő-testülete három kerületi tulajdonban lévő ingatlan eladásáról döntött csütörtökön. A legértékesebb a Central-European University (CEU) egykori Zrínyi utcai bérleménye, melynek alapterülete eléri a 2200 négyzetmétert, a hirdetési ára pedig az 1,864 milliárd forintot. A CEU belvárosi campusának térképe, Forrás: CEU Ennél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés