Előfizetői tartalom

Új követelményrendszer jön az építőiparban - Így érinti az építkezéseket

Portfolio
A faépítészet népszerűsége folyamatosan növekszik, de nagyon sok edukációs munka vár még az iparágra, mert sokan nincsenek tisztában a faházak előnyeivel, alkalmazási lehetőségeikkel – hangzott el az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), valamint a Magyar Környezettudatos és Szerelt Technológiás vállalatok Szövetsége (MAKÉSZ) és partnereik szervezésében megrendezett eseményen, ahol kiemelték, hogy kidolgozás alatt áll egy, a készházakkal szemben tanúsított követelményrendszer.

„A jövő faépítészete” című szakmai napokon Koji László ÉVOSZ elnök még erősebb összetartást kért a készházépítő vállalkozások részéről a következő nehéz hónapokban, és az edukáció fontosságát emelte ki. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés