Előfizetői tartalom

Irodából lakás? Nem elképzelhetetlen, hogy régi ingatlanokat fognak átépíteni Magyarországon

Portfolio
Rengeteg régi, kihasználatlan iroda van a világon, vannak olyan területek azonban, ahol a hatalmas kereslet miatt ezeket már lakásokká kezdték átalakítani. Ez a trend már Magyarországon is elindult, így lehet, hogy a közeljövőben egyre több ilyen beruházás jöhet létre - derült ki a Portfolio Property Investment Forum 2023 panelbeszélgetéséből. A szakértők többek között megbeszélték azt is, hogy mi az oka az ingatlanpiaci visszaesés, mikor jöhet a fellendülés, de ESG-ről és azok költségeiről is szó volt.

A III/A. szekció panelbeszélgetésének részeként Frank Mónika, a Kinstellar Budapest ingatlanjogi csoportjának társvezetője, Galambos Máté, az Atenor Leasing menedzsere, Kocsis Péter , a WING vezérigazgató-helyettese, Pázmány Balázs, az Erste Alapkezelő igazgatósági elnöke, Salamon Adorján, az ESTON International vezérigazgatója és Takács Péter, a Newmark VLK Hungary partnere...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái