Előfizetői tartalom

Kiderült, milyen ingatlanokat szeretnek finanszírozni a bankok

Portfolio
Nincs jó helyzetben az ingatlanfinanszírozási piac, de a jó cégeknek még rengeteg lehetősége van - derült ki a Portfolio Property Investment Forum 2023 konferenciájának panelbeszélgetésén. A szakértők az európai és hazai kamatbázisok és kamatfelárak helyzetét is megtárgyalták a jelenre és a jövőre vonatkozóan, de szó volt az MNB zöld tőkekövetelmény-kedvezmény programjáról is.

Banai Ádám az MNB jegybanki eszköztárért, pénzügyi stabilitásért és devizatartalék-kezelésért felelős ügyvezető igazgatója, Jávor Balázs, az UniCredit speciális finanszírozási üzletágának ügyvezető igazgatója, Székely Ádám, az Infogroup tulajdonosa és Wafler Erik, a Diófa Alapkezelő befektetési menedzsere tárgyalták meg az ingatlanpiaci finanszírozás kérdéseit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés