Előfizetői tartalom

Továbbra is erős a kereslet a luxuslakások piacán

Portfolio
Változatlan érdeklődés övezi az ingatlanpiaci kínálat legdrágább otthonait. Egyre nő a valódi luxus iránti igény, amelyet a fővárosi új építésű, prémium minőségű házak és lakások, penthouse-ok terén egyre nehezebben szolgál ki a piac. Zömében 200 millió forint feletti kiadást jelent ma egy korszerű, magas minőséget képviselő ingatlan, a felső határ azonban a csillagos ég. Aki kevesebbet szánna a nívóra, annak jó hír, hogy elvétve, de akadnak még prémium ajánlatok 100-150 millió forint körül is a Duna House cégcsoport kínálatában.

A változó ingatlanpiaci folyamatok és átrendeződés szinte kivétel nélkül a szegmens összes területén érezhető nyomott hagyott idén. Az előző évekhez képest mind a használt, mind az új építésű ingatlanok iránt enyhült az érdeklődés, aminek köszönhetően a keresleti piac ismét kínálativá vált. „Más trend rajzolódik ki ugyanakkor a luxusingatlanok tekintetében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés