Előfizetői tartalom

Három év múlva jön a 3 milliós négyzetméterár Budapesten?

Futó Péter
Az elmúlt 15-20 évben komoly hullámvasutat láttunk a hazai lakáspiacon és most is sok a kérdőjel, de azért még ma is pislákol a szektor. A pandémia, a háború és az alapanyagválság csak néhány, az elmúlt évek kihívásaiból, de hogy összességében hogyan illeszkedik ma a lakáspiac az ingatlanpiaci trendekbe, hogy áll Magyarország lakáspiaca európai összehasonlításban, milyen most a piac beruházói szemmel és milyen négyzetméterárakra kell számítanunk a jövőben, arról a Property Investment Forum 2023 konferencián Nagy Gergely, az OTP Bank Nyrt. vállalati régióvezetője kérdezte a szakértőket.

Bár van egy erősen turbulens piac, de a szektort önmagában nem kell temetni. Az építőipar és az ingatlanfejlesztés nem egy gyors átfutású termék, a fejlesztők fejleszteni szeretnek, így a cél, hogy hosszú távon teremtsünk egy olyan kínálatot, ami lefedi a keresletet, és ebbe beleférnek a mostanihoz hasonló turbulenciák, ráadásul a lakópiaci árak még nominálisan is emelkednek....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái