Előfizetői tartalom

Képeken a megújult Normafa Síház

Portfolio
Befejeződött a Normafa Síház rekonstrukciója, ami számos plusz szolgáltatással, kívül belül megújulva tér vissza a város életébe. A Síház épülete több mint 90 éve meghatározó találkozópontja Budapest életének. Kezdetben, míg a hazai hóviszonyok engedték, síközpontként, később vendéglátó egységként üzemelt. A rekonstrukciót követően az éttermi funkció mellett programokkal is várják az érdeklődőket.

A Hegyvidéki Önkormányzat meghívásos tervpályázatának nyertese a Hetedik Műterem és a Studio Konstella lett, az épület felújítása és kibővítése az ő együttműködésük révén valósult meg, Szabó Levente Ybl-díjas építész és Bartha András építész vezetésével. A tervezés során a védettség alatt álló, 1930-ban épült Síház eredeti karakterének visszaállítására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés