Előfizetői tartalom

Megszünteti a külföldieknek járó adókedvezményt Portugália

Portfolio
Portugália azt tervezi, hogy az aranyvízumprogram után megszünteti a nem állandó lakosoknak járó adókedvezményt is - írja Antonio Costa miniszterelnök bejelentése alapján a Bloomberg. Az ország tíz éve kínál kedvezményes adókat bizonyos oda költöző külföldieknek, a lakhatási költségek emelkedésével azonban véget vetne ennek.

A megfizethető lakások hiányával indokolja a portugál miniszerelnök, hogy 2024-ben megszünteti a külföldieknek járó kedvezményes adórendszert, ami azonban nem érinti azokat, akik már korábban részesültek belőle.A miniszterelnök szerint nincs értelme továbbra is fenntartani a nem állandó lakosok kedvezményes adószintjét, ha ugyanis ezt a jövőben is megtartanák, a lakáspiac...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés