Előfizetői tartalom

Cseke Amarilla lett a Skanska Magyarországért felelős bérbeadási és vagyonkezelési igazgatója

Portfolio
Miután a Skanskánál eltöltött több mint hét év során széleskörű tudást és tapasztalatot mutatott fel, a vállalat Cseke Amarillát tette meg a magyarországi kereskedelmi fejlesztési üzletág bérbeadási és vagyonkezelési igazgatójának. Ezentúl ő felel a cég iroda- és üzlethelyiségekre vonatkozó bérbeadási stratégiájának kialakításáért, valamint a bérlőkkel és üzleti partnerekkel való együttműködésért.

A Skanskához való csatlakozása óta Amarilla nagymértékben hozzájárult a cég budapesti piaci pozíciójának erősítéséhez. Fontos szerepet töltött be a vállalat irodaprojektjeinek bérbeadásában: a Nordic Lightban és a Mill Parkban, valamint a H2Offices komplexum nemrégiben átadott első fázisában. Munkájának egyik legfontosabb eredménye volt, hogy a H2Offices első fázisa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés