Előfizetői tartalom

Ezt kellene tennünk, hogy a nemzetközi ingatlanbefektetők újra megtalálják Magyarországot

Portfolio
Az utóbbi években sajnálatosan csekély a nemzetközi ingatlanbefektetők Magyarország iránti érdeklődése, ami mögött gyakran a korrekt információ hiánya áll. Éppen ezért van nagy szükség a nemzetközi rendezvényeken az eddiginél nagyobb léptékű részvételre. Hogy ez megéri-e a belefektetett erőforrást, arról Gyulai-Seres Judit, az IFK titkára a Property Investment Forum 2023 konferencián kérdezte a szakértőket.

Az, hogy ma is teltházas rendezvényen vagyunk, sokat elmond az ilyen események fontosságáról - utalt a konferencia közönségére a beszélgetés moderátora, Gyulai-Seres Judit. De milyen ma Magyarország megítélése a nemzetközi ingatlanbefektetők szemében? "Bár a magyar ingatlanpiaci termékek sok esetben ugyanazt tudják, mint a nyugat-európai társaik, mégis nagyobb kockázattal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés