Előfizetői tartalom

Újabb spanyol szállodával bővült az Indotek portfóliója

MTI
Újabb szállodával bővült, és ezzel hétre nőtt az Indotek Group spanyolországi hotelportfóliója. A Spanyolországban megjelent közlemény szerint a Costa Brava Lloret de Marb nevű üdülőhelyén a 4 csillagos, 368 szobás H Top Royal Beach Hotel, »sale and lease back« (eladás és visszabérlés) szerződés formájában került a vállalat tulajdonába.

A hotelt hosszú távú bérleti szerződéssel eladója, a spanyol H Top Hotels & Resorts Group cégcsoport üzemelteti tovább, amely 18 szállodával és mintegy négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a spanyolországi tengerpartokon. Az Indotek Group a következő két évben 4 millió eurót fordít az ingatlan fejlesztésére, revitalizálására és újrapozicionálására. "Spanyolország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés