Előfizetői tartalom

Húsz éve nem láttunk ilyen számokat az amerikai és a brit ingatlanpiacon

Portfolio
Új csúcsra emelkedett az irodapiaci üresedési ráta az amerikai és a brit piacokon, miközben az irodákba történő beruházások meredeken visszaestek az idei harmadik negyedévben. Az irodaterületek üresedése az Egyesült Államokban és Londonban is 20 éves csúcsot ért el, előbbiben meghaladva a 20 százalékot - írja a Financial Times.

Az irodaterületek iránti kereslet tovább csökkent, a betöltetlen állások legalább 20 éves csúcsot értek el az Egyesült Államokban és Londonban, mivel az emberek továbbra is inkább otthonról dolgoznak, annak ellenére, hogy a cégek a járvány után megpróbálták visszahívni alkalmazottakat az irodába. Kapcsolódó cikkünk 2023. 09. 07. Nem akarunk többé irodába járni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés