Előfizetői tartalom

Új típusú lakásárindexet indítottak Magyarországon

Portfolio
Elstartolt az ingatlan.com új lakásárindexe, amely hosszú és rövid távon mutatja be a lakáspiaci trendeket, ezen belül a lakóingatlanok árának változását országos és regionális szinten - derül ki a társaság keddi sajtótájékoztatóján Budapesten. A legfrissebb lakásárindex szerint az idei harmadik negyedévben 0,8 százalékkal mérséklődtek az országos átlagárak az előző negyedévhez képest.

“Hosszú, másfél évig tartó folyamat eredményeként jutottunk el idáig, hogy elindíthassuk az ingatlan.com lakásárindexét, amely havi rendszerességgel mutatja be az országos és negyedévente a regionális lakásárak változását. Az árindex a keresőportál adatai alapján naprakészen ismerteti az aktuális piaci helyzetet.” - mondta Keleti József, az ingatlan.com Zrt. vezérigazgatója....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés