Előfizetői tartalom

Térképen mutatjuk, hol tart a magyar ingatlanpiac Európa többi országához képest

Portfolio
Jelentős visszaeséseket látunk tavalyhoz képest idén az európai országok ingatlanbefektetési piacain, de azokban a - főként nyugat-európai - országokban, ahol az átárazódás már megtörtént, az élénkülés jelei láthatók. A legfrissebb piaci folyamatokról a CBRE sajtóreggelijén Borbély Gábor, a cég kutatási igazgatója beszélt.

A kelet-közép-európai régióban egyértelműen a lengyel a legnagyobb piac, de ott is sokkal kisebb most az ingatlanbefektetői érdeklődés. A tavalyi 5 milliárd euró helyett 1,7 milliárd eurónál tartanak, miközben Magyarországon 1 milliárd helyett az idei év októberéig 350 millió eurónyi ingatlanbefektetés történt. A legnagyobb visszaesést a lengyel és a román piac szenvedte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés