Előfizetői tartalom

Úgy néz ki, mégis van megoldás a félkész budapesti gigaépület megóvására

Portfolio
Meglepő fordulat történt a Biodóm ügyében, Bősz Anett szerint "a Biodóm nem omlik össze!". A Fővárosi Állat- és Növénykert pedig közölte: "A Biodóm kapcsán megjelent sajtóinformációkat semmilyen módon nem tudjuk alátámasztani. Az épület üzemeltetését a szokásos rend szerint látjuk el. A témában további sajtónyilatkozatot nem kívánunk tenni".

Bősz Anett, kultúráért felelős főpolgármester-helyettes egy Facebook-bejegyzésében cáfolta, hogy összeomolhat a Biodóm. Mint arról korábban beszámoltunk, a Népszava épp az ő nyilatkozata alapján írta azt, hogy a Biodóm épülete fűtés nélkül maradhat, és "ha nem temperálják az épületet, akkor a tetőszerkezet tetején lévő, kívülről is látható háromszögek egyszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés