Előfizetői tartalom

Lezárult a tranzakció: megvette leendő székházának telkét az MBH

Portfolio
Nagyértékű, ingatlanfejlesztési célú adásvételi szerződést írt alá az MBH Bank Csoport új központi irodaházainak megvalósítása céljából az AGORA Sky Kft.-vel az MBH Bank Nyrt. leányvállalata, az MBH DOMO Kft. Ahogy mi is írtunk róla, a tranzakciót június 28-án indították, a feltételek teljesülésére és a zárásra pedig október 26-án került sor - olvasható a társaság közleményében.

A tranzakció zárásának eredményeképpen az MBH DOMO megszerezte a Budapest Főváros Kormányhivatala által a 25801/6 helyrajzi szám alatt nyilvántartott, kivett beépítetlen terület megnevezésű, 12 935 négyzetméteres telket a Róbert Károly körút 23. szám alatt. Emellett szintén az MBH DOMO vált az ingatlanhoz kapcsolódó meghatározott engedélyek és jogok jogosultjává. Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés