Előfizetői tartalom

Ezek a lakások lesznek jövőre a vásárlók kedvencei

Véleményed szerint az ország mely részein, milyen típusú lakások lehetnek az átlagnál keresettebbek az előttünk álló évben és miért ezek? Többek között erre a kérdésre kerestük a választ lakáspiac szakértők segítségével, akik emellett azt is kifejtették, hogy minek kellene teljesülnie ahhoz, hogy az alacsony kereslet érdemi növekedésnek induljon és mire számítanak 2024-ben az adásvételek száma terén.

2022-ben az előző évinél 14 százalékkal kevesebb, összesen 138 ezer lakás eladását regisztrálta a KSH, miközben a Duna House csak 125 ezret. Bármelyik értéket is vesszük alapul kijelenthető, hogy a forgalom csökkenése 2023 I. és II. negyedévében is folytatódott, sőt az idei évben elképzelhető, hogy a 100 ezret sem fogja elérni az országos tranzakciószám, amire utoljára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés