Előfizetői tartalom

Őrületes látványtervek érkeztek az új magyar gigabank leendő székházáról

Portfolio
Ahogy korábban írtuk, Budapest második legmagasabb toronyházaként valósulhat meg az MBH Bank új székháza, amiről most, a projekt adásvételi folyamatának lezárásával a látványtervek is elkészültek. Az épületegyüttes generáltervezője a Finta és Társai Építész Stúdió Kft. A három toronyból álló beruházás két, székház funkciót betöltő tornya már 2026 végére felépülhet.

Budapest XIII. kerületében, a Róbert Károly körút és a Váci út sarkán elhelyezkedő, közel 13 ezer négyzetméteres telken épül majd a bankcsoport 76 ezer négyzetméteres székháza. A társaság egy külföldi befektetőtől vette meg a Róbert Károly krt. 23. alatti „Agora” projekt egyik alprojektjét, amely már érvényes építési engedéllyel rendelkezik. Az MBH Bank az építkezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés