Előfizetői tartalom

Egyre több lakáseladó hajlandó csökkenteni a hirdetési árat

Portfolio
A hazai ingatlanpiacot továbbra is a kínálat túlsúlya jellemzi és az első félévhez képest úgy tűnik, hogy még nyitottabbak lettek az árcsökkentésre a hirdetők. Az otpotthon.hu adatai alapján az év eleji átlaghoz képest ugyan csak pár százalékkal, de a július-szeptemberi időszakban Budapesten és vidéken egyaránt nőtt az eladói árcsökkentés mértéke.

Az aktív hirdetések egyharmadában változtattak a hirdetési áron a portál felületén hirdető eladók országos viszonylatban. Minden ingatlantípust figyelembe véve, az aktív hirdetésállomány 66 százalékánál a hirdetők egyelőre még bíznak abban, hogy az ingatlanok gazdát cserélhetnek a meghirdetett áron, 30 százalékuk viszont már engedett az árból. Összevetve a második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés