Előfizetői tartalom

Tízhektáros területet értékesít egy kistelepülés turisztikai beruházás céljára

Portfolio
A Bükk északi peremén fekvő Upponyi-hegység egyelőre hazánk rejtőzködő turisztikai célterületeihez tartozik. Bár a terület bővelkedik az olyan természeti szépségekben, mint a Lázbérci-tó, vagy Damasa-szakadék, és az országos Kék-túra is áthalad rajta, megfelelő turizmusmenedzsment és marketing munka híján az országos léptékben szinte ismeretlen táj vendégeinek száma még elmarad a Bükkben és a Mátrában mérhető adatoktól. Ezen kívántak változtatni a térség településeinek vezetői.

A közelmúltban a Belügyminisztérium Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságának és a Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetségének együttműködésével szervezett műhelymegbeszélésen számba vették térségük gazdag turisztikai adottságait, és hitet tettek a térség turizmusfejlesztése érdekében történő együttműködés mellett. Ehhez a folyamathoz olyan befektetőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés