Előfizetői tartalom

Van egy országrész, ahol elindult a lakásárak emelkedése

Portfolio
Bár országos szinten alig változott az eladásra kínálat használt és új lakások ára októberben az egy évvel korábbihoz képest, Budapesten és a nyugat-dunántúli régióban jelentősebb változás következett be - derül ki az ingatlan.com októberi lakásárindexéből, ami az eladó lakóingatlanok kínálati árának változását mutatja be.

Országosan szinte semmilyen változás nem történt, de Budapesten az eladó lakások és házak árai 0,7 százalékkal csökkentek októberben. A fővárosi enyhe visszaesés azzal magyarázható, hogy a magas kamatok miatt még mindig kevés a vevő, így az eladók csak alacsonyabb áron tudják értékesíteni az ingatlanaikat. Jó hír viszont, hogy az elmúlt hetekben élénkült az ingatlanpiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés