Előfizetői tartalom

Hatalmas ingatlanüzletet kötöttek Budapest elővárosában

Portfolio
Eddigi legnagyobb bérleti szerződését kötötte a Futureal-csoporthoz tartozó ipariingatlan-fejlesztő HelloParks. A nemzetközi szállítmányozó és logisztikai szolgáltató TRANSDANUBIA hazai leányvállalatával kötött megállapodás értelmében a vállalat közel 24 ezer négyzetméter új raktár- és irodaterületet ad ki PT3-as csarnokában Pátyon. Az új bérlő várhatóan 2024 év végén veheti birtokba az épületet.

Tovább bővül a HelloParks Páty megapark, miután a beruházó mintegy 24 ezer négyzetméter új raktár- és irodaterületre kötött szerződést a TRANSDANUBIA nemzetközi szállítmányozó céggel a várhatóan 2024 végén elkészülő, 42 ezer négyzetméteres PT3 raktárcsarnokba. Az osztrák székhelyű vállalat a cég pátyi ipari parkjában olyan vállalkozások közé költözik, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés