Előfizetői tartalom

Elérte legmagasabb pontját a debreceni repülőtéren épülő szálloda

Portfolio
Elérte legmagasabb pontját a Debreceni Nemzetközi Repülőtér mellett épülő szálloda, amelyre november 16-án Dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere, Frank Reul, az Accor csoport kelet-európai fejlesztési alelnöke és Herdon István, a XANGA csoport elnök-vezérigazgatója közösen helyezték el a bokrétát. A szálloda a tervek szerint 2025 második felében nyílik meg.

Elhelyezték a bokrétát a XANGA cégcsoport fejlesztésében megvalósuló ibis Styles Debrecen Airport szálloda épületén. A reptéri parkoló bejárata mellett megépülő szálloda négy emeleten 73 szobával és 20 apartmannal várja majd vendégeit, akik éttermet, bárt és kávézót is igénybe vehetnek, az üzleti utazók számára pedig tárgyalóhelyiségek fognak rendelkezésre állni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés