Előfizetői tartalom

Így változtatta meg a lakásvásárlásainkat a gazdasági helyzet

Portfolio
Több mint 200 évet fednek le a történelemből a Duna House által idén értékesített lakóingatlanok, miután egy 1818-as építésű épületben található lakás és számos új lakóingatlan is gazdát cserélt a hálózaton keresztül. A gazdasági helyzet miatt viszont egyre fontosabbá válik az ár és ezzel együtt csökkent az új építésű lakások iránti érdeklődés.

Visszafelé haladva az időben, a 2023-ban aláírt adásvételi szerződések csekély, mindössze 6%-a köttetett új ingatlan vásárlása céljából, zömében Újbuda, a XIII. kerület, valamint az olcsóbb XVIII. kerület projektjei közül választottak az ingatlanközvetítő ügyfelei, utóbbi kerületben 775 ezer forintos négyzetméteráron is kapható új lakás.„A gazdasági helyzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés