Előfizetői tartalom

Lázár János: meg kell akadályozni, hogy a magyar építőiparban külföldi vállalatok, külföldi termékekből építsenek

Portfolio
A közelmúltban hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény, valamint parlament elé került az építészeti törvény. Az építőipar legnagyobb kihívásairól, az előttünk álló évek céljairól Lázár János építési és közlekedési miniszter valamint Koji László, az ÉVOSZ elnöke beszélt az ÉVOSZ Országos Építőipari Konferenciáját megelőző sajtótájékoztatón.

Az építőipar legnagyobb megrendelője a magyar állam. Az ÉVOSZ az építészeti törvény kialakításában folyamatosan részt vett annak érdekében, hogy az iparág a lehető leghatékonyabban működhessen. A törvényben különösen foglalkozni kell azzal, hogy a beruházások milyen verseny mellett, milyen környezetben, milyen költségekkel valósulnak meg. Fenntartható, zöld, körforgásos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés