Előfizetői tartalom

Stabilizálódnak a Duna House számai

Portfolio
Közzétette friss számait a Duna House, az elmúlt negyedévek sztorija, hogy a cég növekedési pályáját megakasztotta a lengyel és magyar piacok visszaesése 2022 második felében, ugyanakkor mindkét piac újra növekedési pályára állt 2023-ban. Olaszországban ezzel szemben tartósabb a kamatemelések negatív hatása és a 2023-as évet további piaci csökkenés jellemzi. Összességében azonban a stabilizálódás jeleit mutatják a cég számai.

A társaság csoportszintű árbevétele 7,1 milliárd forintot ért el harmadik negyedévben, ami 15 százalékos csökkenést jelent az előző év azonos időszakához képest. A lengyelországi tevékenység árbevétele nőtt, köszönhetően az enyhülő hitelfelvételi szabályoknak, ami érezhető élénküléshez vezetett a mélyponton lévő hitelpiacon, azonban a cég többi piacán visszaestek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés