Előfizetői tartalom

Az év egyik legnagyobb megállapodása született meg az ipari-logisztikai piacon

Portfolio
Bejelentette a Panattoni Hungary, hogy egy országos kiskereskedelmi hálózat megbízásából 32 000 négyzetméteres built-to-suit logisztikai központot épít Budapest elővárosában. Az új fejlesztés a Panattoni harmadik hazai BTS-projektje és egyben a hazai logisztikai piac egyik legnagyobb BTS-megállapodása 2023-ban. A testre szabott logisztikai központ a cég kiskereskedelmi hálózatát fogja kiszolgálni korszerű raktározási és árumozgatási megoldásokkal. A projekt teljes finanszírozását – befektető partnerként – az OTP Ingatlanbefektetési Alap biztosítja. Az ügylet részleteiről és az ipari-logisztikai piac alakulásáról Kemenes Lászlót, a Panattoni Hungary ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

A Panattoni Hungaryt bízta meg egy országos kiskereskedelmi hálózat, új logisztikai központjának felépítésére. A főváros közelében megvalósuló BTS-fejlesztés során a megszokott logisztikaiközpont-funkciók (raktár, irodák, kamionparkoló és szociális helyiségek) mellett egy Pick-Tower-rendszert is kialakítanak, amely a termékek hatékony mozgatását biztosítja majd a raktáron...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés