Előfizetői tartalom

Balázs Attila: megfizethető lakást kell építeni a magyar bérek mellé

Portfolio
Részletes interjút adott a Telexnek Balázs Attila, a Bayer Construct Zrt. vezérigazgatója, amelyben többek között a lakáspiaci folyamatokról és a Zuglóban épülő óriásprojektjükről is beszélt. Az interjúban elárulta, mi kell ahhoz, hogy egy lakóingatlan-fejlesztés iránt erős legyen a vásárlói kereslet és miért alakították át a zuglói projektjüket az eredeti elképzelésekhez képest.

Kicsit mindenki felelős azért, hogy ennyire befagyott az újlakáspiac, a fejlesztők ugyanis túl gyorsan emeltek árat. Véleménye szerint ma nem tart még ott a budapesti lakáspiac, hogy 1,6-1,7 milliós négyzetméteráron tömegével lehessen új lakásokat értékesíteni, egyszerűen még nincsenek azon a szinten a bérek, így az emberek nem tudják azt kifizetni. Megfizethető lakást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés