Előfizetői tartalom

Új hotelmárka érkezett Budapestre - Képeken a megnyitott szálloda

Portfolio
Megnyitotta első budapesti szállodáját az Accor európai hotelmárkája, a TRIBE. Az újonnan épült, az ibis márkával közös dual-branded szálloda a Libertyben, a WING Könyves Kálmán körúti projektjében kapott helyet. Az ibis & TRIBE Budapest Stadium 332 szállodai szobát (a két márka között egyenlő arányban megosztva), különböző F&B (’food & beverage’) szolgáltatásokat, illetve konferencia- és fitneszlétesítményekkel felszerelt komplexumot kínál.

Az Accor és a WING ingatlanfejlesztő és befektetési csoportja között létrejött menedzsment-megállapodás értelmében a dual-branded – 4 csillagos TRIBE és 3 csillagos ibis – szálloda tulajdonosa a WING, üzemeltetője pedig az Accor. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a belváros között félúton elhelyezkedő, a TRIBE és ibis márkákat magába foglaló Budapest Stadium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés