Előfizetői tartalom

Együttműködési megállapodást írt alá a Corvinus és a Market Építő Zrt.

Portfolio
Együttműködési megállapodást írt alá a Corvinus és a Market Építő Zrt. a vállalati és az akadémiai szféra együttműködésében rejlő szinergiák kihasználására. A stratégiai partnerség részeként a Market szenior menedzserei rendszeresen tartanak majd szakmai előadásokat, szemináriumokat saját vállalati működésükről, iparági példákról, fókuszba helyezve a projektmenedzsment- és vezetési ismereteket - tette közzé az egyetem.

A Corvinus Egyetem félévente tudományos fórumot biztosít a vállalatnak a közös gondolkodás, a piaci és iparági igények, kockázatok és kihívások felismerésére, kezelésére. A Market Építő Zrt. a Corvinus stratégiai partneri találkozóin részt vállal az innovációs és a kutatás-fejlesztési együttműködésekben, valamint az egyetem stratégiai irányairól szóló párbeszédekben.  ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés