Előfizetői tartalom

Nézd meg te is, mennyit nőttek vagy csökkentek egy év alatt a hazai lakásárak - Térképen a friss számok

Portfolio
A hagyományokat követve az OTP Lakóingatlan Értéktérkép alapján az idei évben jellemző lakásárak mellett az egy év alatt bekövetkezett árváltozásokat is bemutatjuk. Különböző területi szinteken diagramokon és térképeken nézhetjük meg a lakásárak változását, kiemelten az ország járásait és Budapest irányítószám-körzeteit. Bár az utóbbi időben sokan számítottak árcsökkenésre, egyelőre úgy tűnik, tovább emelkedtek az árak, amiben az összetételhatásnak, vagyis az értékesített ingatlanok típusának, állapotának is szerepe lehet.

"A 19 vármegye közül idén csak Fejérben csökkent minimálisan az eladott lakóingatlanok átlagára. A jelenlegi kedvezőtlen piaci környezetben talán meglepőek lehetnek a szinte egységesen pozitív értékek, ugyanakkor fontos hangsúlyozni, hogy az adatok az eladott lakóingatlanok összesített árváltozását mutatják, és pont a jelenlegi helyzetben nő a jobb minőségű, energetikailag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés