Előfizetői tartalom

Gigantikus ingatlanfejlesztés indul a Puskás Ferenc Stadion mellett

Portfolio
Évek óta követjük, hogy mi történik a Puskás Ferenc Stadion metrómegállóra tervezett projekt fejlesztésével, ami eddig csak ötlet szintjén volt jelen, most viszont úgy tűnik, valóban elindulhat a beruházás. A Centrale többfunkciós épületkomplexum a Puskás Ferenc Stadion metrómegállójára épül, közvetlenül a stadion és a Papp László Sportaréna szomszédságában. A 29 ezer négyzetméteres épületben kereskedelmi és szolgáltató tér, ételudvar, irodák és hotel is helyet kap, a fejlesztő pedig most azt is elárulta, mikorra várható az átadás.

A Puskás Ferenc Stadion metrómegállóra épül Budapest legújabb multifunkciós központja. A Centrale komplexum a XIV., X. és VIII. kerület középpontjában, a Hungária körúti irodafolyosó közepén, a Puskás Aréna és a Papp László Sportaréna szomszédságában található. A Chain Bridge Ventures Kft. által fejlesztett és a Bánáti + Hartvig Építész Iroda által tervezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés