Előfizetői tartalom

Lázár János: az ország- és vármegyebérleteken kívül minden más bérlet megszűnik

Portfolio
Új ajánlatot tett Lázár János a közösségi közlekedés kapcsán Budapestnek, miközben a várható tarifarendszer-váltásról egy Debrecenben tartott sajtótájékoztatón beszélt. Az ajánlat lényege, hogy ha Budapest elfogadja a vármegyebérletet, akkor a Volán és a MÁV is elfogadja a Budapest-bérletet. Emellett a Volán és a MÁV-nál megszűnnek a jelenlegi bérlettípusok, kizárólag az ország- és vármegyebérlet marad és a kedvezmények rendszerét is átalakítják.

Az építési és közlekedési miniszter a tarifarendszerről és a közlekedésről elmondta, hogy két részre bontották a tarifareformot, illetve a fenntartást - tudósított a helyszínről a Telex. Eddig a fővárosra vártak, hogy aláírják a megállapodást, de ez nem történt meg. Első lépésként megvalósítják majd a bérletreformot: ez azt jelenti, hogy az ország- és vármegyebérleten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés