Előfizetői tartalom

Délkelet-Európa legnagyobb irodatranzakcióját hajtották végre Tiborcz István és Jellinek Dániel cégei

Portfolio
A tavaly év végi bejelentést követően a belgrádi CBRE tanácsadó is megerősítette a hírt, miszerint összesen 11 irodaházat vásárolt meg a Diófa Alapkezelő az Indotektől Belgrádban. A 122 ezer négyzetméteres, 5 üzleti parkban elhelyezkedő ingatlanportfólió eladása a tanácsadó szerint a délkelet-európai régió legnagyobb ilyen jellegű tranzakciója volt.

A Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Diófa Alapkezelő 122 ezer négyzetméternyi irodaházat vásárolt Belgrádban a Jellinek Dániel nevéhez köthető Indotektől, ami a tranzakcióban résztvevő tanácsadó szerint az eddigi legnagyobb ilyen jellegű adásvétel volt a délkelet-európai régióban. Ahogy korábban mi is írtunk róla, az Indotek az ingatlanokat 2021-ben a GTC-től vásárolta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés